Lokein-O-Rama Night Fun Run 2019

Lokein-O-Rama Night Fun Run 2019 participation closing date is 6th October 2019 before 11:59pm.

Price: RM49.00

Join Run at www.event.lokein.com

To learn more about Virtual Run for this event, kindly click here.

*Runner participant is entitled for lucky draw at Lokein-O-Rama Carnival 2019.

RACE-KIT day untuk pengambilan t-shirt larian akan diadakan pada:

Tarikh: 27th October 2019,

Masa: 7am – 1pm.

Venue: Brewster Village (bersebelahan kompleks Yik Foong & berhadapan bangunan cosmopoint lama.

PENTING: Sila pastikan anda memuat turun e-ticket yang telah dihantar ke email anda ketika membuat penyertaan dan menyimpannya di dalam phone anda seerta membawa e-ticket tersebut ketika hadir bagi tujuan pengambilan t-shirt larian. Pihak Lokein akan menyemak e-ticket tersebut pada system kami semasa penyerahan t-shirt larian tersebut.

PENTING: Bagi mendapatkan “Finisher Medal” selepas larian pada malam itu adalah dengan menunjukkan kepada kami e-ticket anda di ‘finishing’ line (akan ada sebuah booth kami di finishing line tersebut).

PENTING: Pihak Lokein tidak akan memberikan t-shirt larian pada Race-Kit day sekiranya e-ticket tidak atau gagal ditunjukkan kepada pihak Lokein. Pengambilan medal juga tidak akan diberikan kepada sesiapa yang gagal menunjukkan e-Ticket tersebut kepada pihak Lokein (Sila pastikan e-ticket ada bersama anda ketika di “Finishing Line”). *Kepada peserta larian yang masih belum memuat turun atau gagal mendapatkan e-ticket untuk Lokein-O-Rama Night Fun Run 2019, sila balas whatsapp ini dengan kadar segera dan pihak kami akan menghantar e-ticket tersebut kepada anda melalui aplikasi whatsapp. Pengumuman berkenaan Race-Kit day di atas juga akan dikemas-kini di dalam laman sesawang www.tixorama.com

Terima Kasih.
Lokein Team.

Photos
Leave a Comment
Event Details
Sponsors
[]